Добредојдовте на страницата на ТОДОРОСКИ МЕРМЕРИ!

Драго ние што не посетивте. На оваа страница ќе ви ги претставиме содржините на нашиот фамилијарен бизнис.Се наоѓаме на подрачјето на градот Прилеп Р.Македонија под кој што лежи на далеку познатиот бел мермер Сивец. Постоиме од 1998 год. и од првите почетоци на бизнисот со мермери и гранити интезивно се работи на нивно пласирањe ширум светот. Нашите почетоци започнуваат со соработка на нашата фирма со грчката компанија “Lazaridis Marmor SA” (Larin Mramor Company), а од 2008 год. ја започнуваме нашата соработка со грчката компанија “Granite Marble Chazopoulos LTD” Drama-Greece.

Наша примарна цел е продажба на мермерни блокови од прилепскиот мермер Сивец како и продажба на останатите мермери и гранити од грчката компанија “Granite Marble Chazopoulos”. Чест и задоволство ќе ни претставува доколку успееме да ве услужиме со наведените материјали кои што можете да ги погледате во нашата галерија.

СО НАДЕЖ ЗА ИДНА СОРАБОТКА, ГОЛЕМ ПОЗДРАВ!